03
feb.
– Lasă carnea să se dezgheţe în frigider, în ambalajul original, sigilat.
– Spală carnea înain te de preparare, după ce s-a dezgheţat şi usuc-o într-un şerveţel, tifon sau prosop de bucătărie.
– Se recomandă marinarea cărnii în cazul în care doreşti s-o prepari pe grătar.
– Bucăţile de Steak şi Fille se taie transversal fibrelor de muşchi şi se pot prăji în ulei vegetal câte 2-3 minute pe ambele părţi, având grijă ca interiorul să rămână roz (medium, medium-rare). Sare se pune numai la sfârşit.
– Este indicat ca înainte de servire, bucăţile de carne să fie puse pe farfurii preîncălzite şi să se păstreze acoperite timp de 2-3 minute.
– Bucăţile de gulaş se prepară asemănător celorlalte cărnuri cunoscute, după gustul fiecăruia.
– Feliile de gât pot fi folosite pentru reţete delicioase de supe şi de ciorbe.